Stagedag Heren, een verslagje.

Afgelopen zondag 14 augustus stond de jaarlijkse stagedag gepland. Net zoals vorige jaren werd het een combinatie van trainen en teambuilding.
Een kort verslagje …

Om 10 uur waren de voorziene 9 spelers aanwezig in de zaal voor een tweetal uren training. Iedereen bleek er alvast zin in te hebben.
Na de training werden we in het Sportkaffee gesoigneerd door onze voorzitter Werner en z’n compagnon Eric. Er werden ons verse croque monsieurs voorgeschoteld en Henk zorgde ervoor dat we ze ook veilig konden doorspoelen.

stagedag_foto

Omstreeks 13.45 uur vatten we onze fietstocht aan. Een eerste stop was voorzien op het domein van Abdij Ten Putte. We kozen er elk ons favoriete streek- of trappistenbiertje en genoten buiten alvast van de aanwezige zonnestralen.
De volgende stop, een kleine 10 km verderop, bracht ons tot bij de voorzitter thuis. Daar konden we proeven van een heerlijke dame-blanche terwijl we enkele volksspelen konden uitproberen. Na terug de keel en slokdarm te hebben gespoeld trokken we verder op onze fietstocht. De rit bracht ons tot het uiteinde van Bekegem. Daar wachtten Hendrik, Carmen en Yasmin ons op met een verse huisgemaakt Picon, vergezeld van koude en warme hapjes. Voor de liefhebbers stond de hottub ter beschikking, en daar werd dan ook gebruik van gemaakt. Even drogen in de zon en we konden onze rit vervolgen.
De volgende halte was voorzien in het mondaine Roksem. Daar was de tuin van de familie Demarée het decor voor het proeven van enkele liters Ricard. De lekkere cake van Anne-Marie werd eveneens gesmaakt en zorgde voor wat ‘kloekte’ om zo de laatste kilometers in te gaan.
Deze laatste kilometers waren richting Snaaskerke. Daar zouden we ons avondmaal gaan nuttigen op het Mosselfestijn van SK Snaaskerke. Hier werd de groep herenigd met enkele spelersvrouwen en een delegatie van het bestuur. Nadat we elk ons potje mosselen hadden verorberd en er zeker van waren dat alle drankkaarten waren opgebruikt, zetten we terug koers naar het vertrouwde Sportkaffee. Daar sloten we de lange en vermoeiende dag af met nog wat sportdrankjes.

Al bij al een zéér geslaagde dag, met dank aan:
– onze voorzitter Werner, Erika en Jolien voor de ontvangst en de goede zorgen
– Eric en Anne-Marie, voor de lekkere cake, de Ricard en de bijpassende ijsblokken
– Hendrik, Carmen en lieve Yasmin, voor de gastvrijheid en het gebruik van de hottub
– Broeder Alexander van Abdij Ten Putte, voor het opdienen van onze biertjes tijdens de eerste stop
– Peter Carrewyn en team, om ons te soigneren tijdens de mosselfeesten van SKS
– Henk en Liliane, voor de ontvangst in jullie Sportkaffee de ganse dag
– alle aanwezigen en bestuursleden die ons hebben vervoegd in Snaaskerke
– de zon, want zonder jou was het wellicht een andere dag geweest …